We are your
digital solution

Digitale strategie

Het is belangrijk dat je bedrijf een uitgekiende strategie heeft hoe je jezelf digitaal wil positioneren en naar buiten brengen. Wie is je doelpubliek? Waar bevinden ze zich online? En vooral hoe ga jij ze bereiken?

Wij stippelen samen met jou een gedetailleerde roadmap uit om je doelstellingen te bereiken. We vertrekken vanuit de huidige situatie en stellen samen onder andere duidelijke doelen op, ontwerpen buyer persona’s en definiëren de customer journey. Verder is het noodzakelijk dat we nadenken over de digitale transformatie; dit betekent dat we de huidige processen, way of work, marketing methodes etc. onder de loep nemen en kijken of deze relevant zijn en/of kunnen geoptimaliseerd worden.

Een digitaal transformatie project kan bv. bestaan uit: audits, een nieuwe website, een webshop, marketing automation, content strategie, performance marketing of een duidelijke rapportage.

Webwaves - digitale marketing
null

Bekijk onze audits

Til jouw digitale marketing naar de next wave met onze gepersonaliseerde audits.
Bekijk aanbod
null
Webwaves Shop
Alle tools om je digitale marketing op punt te zetten vind je in onze shop!
Bekijk shop

Digitale marketing

Vandaag zijn er een brede waaier aan mogelijkheden om je doelgroep naar je website te sturen. Door middel van afgelijnde campagnes, duidelijke analyses en optimalisaties bereiken wij uw vooropgestelde doelstellingen.

Hoe pakken we dit aan?

De volgende vier-stappen methodologie bezorgt jouw betere resultaten:

– Bij een intake gesprek bespreken we wat je écht wilt bereiken en hoe we daar met behulp van een duidelijke strategie gaan raken.

– We analyseren kritisch wat er momenteel beschikbaar is en lijsten zowel quick wins op als optimalisaties op lange termijn.

– We werken een persoonlijk samenwerkingsvoorstel uit, hierin gaan we ver zodat je een duidelijk beeld krijgt wat er digitaal allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf. Daarna bekijken samen hoe en op welke termijn we dit gaan inzetten.

– Tijdens onze sprints bespreken we de huidige situatie en prestaties. Plus we denken steeds aan de next wave.

Website design

Webwaves begeleidt je bij het volledige traject van een websiteontwikkeling, specifieke tool, app of website optimalisatie van je bestaande website.

Een gebruiksvriendelijke, responsive, conversie gerichte website is noodzakelijk om je digitale strategie kracht bij te zetten. Door onze gestructureerde aanpak zijn wij in staat om jou online aanwezigheid te optimaliseren wat resulteert in hogere conversie ratio’s, meer leads of meer sales.

– Tijdens een kick-off bespreken we de huidige situatie. Gaan we voor een gloednieuwe website, kunnen we de huidige website optimaliseren of creëren we een nieuw platform. Er komt steeds veel kijken bij een website, daarom begeleiden wij jou van A tot Z bij copy, design, vertalingen, keuze van integraties, CMS & development.

– De besproken punten worden gebundeld in een technische analyse en een plan van aanpak zodat iedereen duidelijk weet wat verwacht wordt en binnen welke termijn.

– D.m.v. wireframes kunnen we de content en copy structureren. Wireframes verhogen de efficiëntie tijdens de ontwikkelingsfase.

– Tijdens de designfase implementeren we jouw look & feel in de website. De visuele online identiteit kan al voor handen zijn of wordt samen bepaalt.

– Eénmaal alle puntjes op de i zijn gezet, start de development fase. Dit kan door Webwaves gebeuren of je eigen developer. Als wij development voorzien, gebeurt dit agile, dit betekent dat we frequent een voorbeeld van de website doorsturen tijdens de ontwikkeling en je eventueel nog kan bijsturen.

– Na een finale quality control lanceren we de website. Maar een nieuwe website online zetten alleen, zorgt niet voor een toestroom van bezoekers. Het is belangrijk te worden met verschillende online touchpoints of promo campagnes om tot het gewenste resultaat te komen.

– Een website moet regelmatig geüpdatet worden en gemonitord. Het is belangrijk je website goed te onderhouden voor optimaal resultaat.

Training & Consultancy

Wil je zelf of je werknemers een boost geven in digitale marketing? Wij bieden een variatie aan online of in-house opleidingen aan die je de nodige tools in handen geven om jouw digitale marketing volledig te begrijpen of te optimaliseren. Leer jezelf of je werknemers het kneepjes van het vak. Of kies voor een growth strategy membership.

Zoek je een expert om je ideeën of strategie met te overlopen. Geen probleem, wij komen langs en lossen samen al je digitale problemen op. Kies voor een coaching op maat van jouw bedrijf.

Webwaves - digitale marketing

It's time for your next digital wave!